Heavy Voices Zang

Wil jij ook dat ruige randje in rock, pop, jazz, heavy metal of grunt? Zingen met effecten, zonder daarbij je stembanden te beschadigen? Bij ECI leer je hoe je deze effecten creëert én veilig toepast. Probeer de effecten allemaal uit: distortion, growl, grunt, creak, vibrato, rattle en toegevoegde lucht. 

Een jaarcursus bestaat uit 36 individuele lessen, maar je kunt gedurende het hele jaar starten met de cursus en zelf het aantal lessen bepalen. 

Docent is: Debby Thebrath. Ze is o.a. zangeres bij de Rockband LIONESZ.

extra informatie

start & vakanties cursusvoorwaarden

Wanneer je je inschrijft, kun je in het tekstvak ‘opmerkingen’ aangeven welk instrument je speelt.

Zowel jong als oud kan op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen. Ben je onder de 18 en weet je nog niet zeker wat je wil? Kijk dan eens naar onze oriëntatiecursus of, voor de aller jongsten: onze kindercursussen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze muziekafdeling, via: muziek@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Teacher thumbnail
Over de docent

Debby Thebrath

Debby Thebrath is frontvrouw in een HALESTORM Tributeband en van de Rockband LIONESZ. Debby zingt vanaf kinds af aan en begon ooit in een kinderkoortje. Ze nam zanglessen en speelde bij de harmonie maar vanaf haar 14e werd gitaarspelen en zingen in bandjes interessanter.

Ze heeft in vele nationale én internationale bands gespeeld, zowel covers als eigen werk. Voornamelijk in het pop- en rock genre, bands zoals Project Fear (prog-rock), Cheeseplane Killers (nu-metal) en Beyond Violet (gothic-rock). Debby heeft albums opgenomen en op vele gave podiums en festivals in binnen- en buitenland gespeeld. Nu is ze lead vocalist bij de 80ties Rock band LIONESZ en zingt ze in Europa’s beste Halestorm Tribute band!

In haar lessen deelt Debby graag haar ervaring en haar passie voor zingen en gaat ze samen met jou op zoek hoe jij het beste uit jouw stem kan halen. Ze helpt je om controle te krijgen en grenzen te verleggen door aan de slag te gaan met songs die je zelf aandraagt. Door tips en tricks te geven, zal ze je laten ervaren hoe iets anders kan.