Ambassadeur

Bekijk hier onze algemene voorwaarden en privacy-statement.

Word ambassadeur

Laat zelfvertrouwen groeien!

Kunst & cultuur doet iets met een mens. Ga maar eens na: je ontdekt dingen die je eerder niet kende, het zet je aan het denken, het zorgt voor een andere blik, je ontwikkelt je talenten, waardoor je zelfvertrouwen groeit én het is een fantastische tijdsbesteding.

Wij willen graag héél veel kinderen en jongeren om die reden in aanraking brengen met kunst & cultuur. En die kinderen en jongeren worden de talenten van de toekomst die bij ons hun eerste podium krijgen! Word daarom ambassadeur. Nog een extra reden om ambassadeur te worden: T/m 18 mei alléén voor ambassadeurs nieuwe theater- en muziekseizoen in verkoop.

Brons

Jij ondersteunt

Met jouw hulp brengen wij kunst en cultuur naar de wijken. In verschillende activiteiten leren kinderen hun talenten ontdekken én ontwikkelen. Samen bereiken wij nu al zo’n 10.000 kinderen per jaar – laat staan hoeveel dat er kunnen worden!

€ 3,- per maand of
€ 29,50 per jaar

Zilver

Jij ondersteunt

Dankzij jou krijgt talent een podium bij ECI. Nieuw lokaal talent als afspiegeling van onze regio, hoe mooi is dat? Daarnaast zorgt jouw steun ervoor dat we kinderen kunst en cultuur kunnen laten beleven met activiteiten in de wijken.

€ 5,50 per maand of
€ 59,50 per jaar

Goud

Jij ondersteunt

Jij brengt alles samen. Dankzij jouw steun beleven kinderen kunst en cultuur in de wijken. Nieuw lokaal talent krijgt een podium om zich te tonen en te ontwikkelen. En niet geheel onbelangrijk: jij kan blijven genieten van al het moois dat ECI te bieden heeft.

€ 13,- per maand of
€ 149,50 per jaar

Voor wat, hoort wat

Jij krijgt Brons Zilver Goud
Kinderen ontdekken talent
Voorrang verkoop
Aaantrekkelijke voordelen
Podium voor de regio
Gratis geselecteerde voorstelling
Gouden ambassadeurs avond

Hier doe je het voor

Marion Beerens

Ontwerper, workshops, intermediair

“Je bent bezig met zelfontplooiing en hebt dingen zelf bedacht en gecreëerd, dat geeft je zelfvertrouwen.” Marion is ontwerper van kostuums, tassen en accessoires en geeft al tientallen jaren creatieve workshops op gebied van textiel aan scholen. En Marion is… Lees het hele verhaal

Namens ECI cultuurfabriek: Bedankt!