Toneelklas III 13+

Ontdek de wondere wereld van toneel…  Heb je altijd al een keer in de spotlights willen staan? Wil je leren acteren en je toneelkunsten aan een echt publiek laten zien? Meld je dan aan voor de toneelklas 13+.

In de toneelklas leren jongeren vanalles over acteren. Ze nemen een duik in de eigen verbeelding. Leren improviseren op de bühne. Met tekst spelen. En hoe ze hun lichaam in kunnen zetten bij het spelen van een rol. En dit alles samen met andere enthousiaste toneelspelers.

Doe je een jaarcursus? Dan bezoek je met je groep een professionele voorstelling in het ECI theater. En aan het eind van de cursus zal je schitteren voor je vrienden en familie in een presentatie in het ECI theater!

Val je in een andere leeftijdscategorie? Check dan onze andere toneelcursussen.

Woon je in de gemeente Leudal? Dan krijg je maar liefst 67% (!) korting op deze cursus. 

Je kunt je het gehele jaar inschrijven voor deze cursus.

extra informatie

start & vakanties cursusvoorwaarden

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze toneelafdeling, via: toneel@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Teacher thumbnail
Over de docent

Renee Aerts

Renée Aerts is afgestudeerd op de Theaterschool in Rotterdam. Vanaf haar 8ste is ze al met toneel bezig en tot haar 18de heeft ze bij Jong Laagland gezeten; een Theaterschool in Sittard. Toen ze de Theaterschool in Rotterdam had afgerond is ze naar Amsterdam gegaan om daar nog een Vooropleiding Acteren te volgen. Vervolgens is ze naar Den Bosch verhuisd om aan een nieuw avontuur te beginnen bij het KTA (Koningstheateracademie). Na een jaar besloot ze aan het werk te gaan.

Zo werkte Renée o.a. bij Jeugdtheater ZuidZone. Hier doen ze een project in Geleen-Zuid waarbij ze samen met de bewoners theater maken. Daar komen vaak hele mooie verhalen vandaan! Ook is ze Theaterdocent bij Theaterschool TINT in Empel en studeert ze dit jaar af aan de TRAP, voor de opleiding Camera Acteren. Daarnaast werk ze bij theatergroep Helder.

Renée: “Theater is mijn grote passie! Niet alleen om zelf te spelen maar ook om anderen te leren acteren. Mijn grootste plezier haal ik uit de groei die kinderen maken in hun theaterspel. Ze zien opbloeien als ze op het podium staan vind ik geweldig en daar help ik graag aan mee! Ook bij ECI!”.