Toneelklas II 10-12 jaar

Bij de ECI bieden we een toneelklas voor kinderen van 10 tot 12 jaar. Toneelspelen is niet alleen leuk, het is ook heel leerzaam. Kinderen ontdekken hun creativiteit en leren zichzelf beter kennen. Ze leren om samen te werken, te improviseren en hun fantasie te gebruiken.

Tijdens de lessen werken we aan verschillende vaardigheden. Kinderen leren hoe ze hun stem goed kunnen gebruiken en hoe ze zich op het toneel moeten bewegen. Ze oefenen in het uiten van emoties en het spelen van verschillende rollen. Dit helpt hen om zelfverzekerder te worden en beter te communiceren.

De toneelklas is een plek waar kinderen plezier hebben en nieuwe vrienden maken. Ze krijgen de kans om verhalen tot leven te brengen en op een podium te staan. Dit geeft een enorme boost aan hun zelfvertrouwen! Daarnaast leren ze discipline en doorzettingsvermogen, omdat toneelspelen ook betekent dat je hard moet werken en goed moet oefenen.

Bij ECI cultuurfabriek zorgen we voor een veilige en inspirerende omgeving. Iedereen voelt zich welkom en gewaardeerd.

Dus, schrijf je in voor deze toneelklas en ontdek hoe leuk en waardevol toneelspelen kan zijn!

extra informatie

start & vakanties cursusvoorwaarden

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze toneelafdeling, via: toneel@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Teacher thumbnail
Over de docent

Regilio Maarten Bezee

Regilio is een enthousiaste theaterprofessional met een passie voor het leren van de kunst van acteren. In 2018 studeerde hij af aan de acteur drama opleiding te Heerlen en sindsdien deelt hij zijn liefde voor theater met studenten van alle leeftijden. Zijn lessen omvatten een breed scala aan theaterdisciplines, van spraak- en verbale technieken tot teksttoneel en improvisatie.

Met zijn energieke en creatieve aanpak creëert Regilio een inspirerende leeromgeving waarin studenten hun acteervaardigheden kunnen ontwikkelen en hun eigen unieke artistieke stem kunnen ontdekken. Daarbij heeft hij alle facetten van acteren geleerd, van camera-acteren tot bewegingstheater en van improvisatie tot teksttoneel. Zijn ware passie ligt echter in het overbrengen van drama aan iedereen. Hij bevestigt: ‘Drama is een kunstzinnige vakdiscipline die via het lichaam een instrument van jezelf maakt.’

Kortom, of je nu weinig of veel ervaring hebt, doe lekker mee en laat ieders kunstzinnigheid stralen!