Toneelklas I 7-10 jaar

Toneelspelen. Niet alleen een hobby, maar iets wat je leven verrijkt. Het stimuleert het samenspel, het creatieve brein, het zelfvertrouwen en het plezier! Ontdek de wondere wereld van toneel en meld je aan voor de toneelklas 7 – 12 jaar.

Bij de toneelklas van ECI cultuurfabriek leer je hoe het is om een dagje iemand anders te zijn. Bijvoorbeeld je lievelingsdier, een sprookjesfiguur of een superheld. Je bedenkt bijzondere verhalen en beleeft spannende avonturen in je toneelklas. Ook leer je je fantasie te gebruiken, verhalen te bedenken en zoveel meer!

Ben je er het hele seizoen bij? Dan wacht een mooi extraatje op je. Je bezoekt samen met je groep gratis een voorstelling in ons theater. En je mag ook zelf optreden, hoe vet! De toneelklassen worden namelijk afgesloten met een presentatiedag van jouw theaterschool, in ECI cultuurfabriek. Zo kun je jouw familie en vrienden laten zien wat jij allemaal hebt geleerd!

Instromen gedurende het cursusjaar is mogelijk, de kosten worden dan aangepast.

Woon je in de gemeente Leudal? Dan krijg je maar liefst 67% (!) korting op deze cursus. 

extra informatie

start & vakanties cursusvoorwaarden

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze toneelafdeling, via: toneel@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Teacher thumbnail
Over de docent

Regilio Maarten Bezee

Regilio is een enthousiaste theaterprofessional met een passie voor het leren van de kunst van acteren. In 2018 studeerde hij af aan de acteur drama opleiding te Heerlen en sindsdien deelt hij zijn liefde voor theater met studenten van alle leeftijden. Zijn lessen omvatten een breed scala aan theaterdisciplines, van spraak- en verbale technieken tot teksttoneel en improvisatie.

Met zijn energieke en creatieve aanpak creëert Regilio een inspirerende leeromgeving waarin studenten hun acteervaardigheden kunnen ontwikkelen en hun eigen unieke artistieke stem kunnen ontdekken. Daarbij heeft hij alle facetten van acteren geleerd, van camera-acteren tot bewegingstheater en van improvisatie tot teksttoneel. Zijn ware passie ligt echter in het overbrengen van drama aan iedereen. Hij bevestigt: ‘Drama is een kunstzinnige vakdiscipline die via het lichaam een instrument van jezelf maakt.’

Kortom, of je nu weinig of veel ervaring hebt, doe lekker mee en laat ieders kunstzinnigheid stralen!