Tapdance

Droomde jij vroeger ook van dansen in een revue, met lakschoentjes aan en een glitterhoedje op? Laten we samen deze droom tot leven brengen en doen alsof we Fred Astaire en Ginger Rogers zijn. Kom tapdancen!

Deze cursus tapdance is voor zowel jongeren als volwassenen geschikt. Voor deze cursus hoef je geen danservaring te hebben, ritmegevoel is handig.

Tapschoenen zijn wel noodzakelijk, maar we snappen ook dat je die voor een korte cursus niet gaat aanschaffen. Gelukkig kan je ook losse tapijzers kopen en deze onder een paar schoenen schroeven.

extra informatie

start & vakanties cursusvoorwaarden

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze toneelafdeling, via: toneel@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Teacher thumbnail
Over de docent

Aafke Janssen-van Dijk

Aafke Janssen – van Dijk geeft onze musicallessen en staat te popelen om met jou aan de slag te gaan. Aafke: “Musical is voor mij een heerlijk middel om je verhaal te vertellen, je fantasie te vrije loop te laten, je te ontwikkelen, je energie kwijt te kunnen, samen te leren werken en vooral ook plezier te hebben.”

Naast musicaldocent is Aafke van huis uit dansdocent en taal – en rekendansdocent voor het jonge kind. Ze heeft een dans-, muziek – en theaterschool gerund en in het onderwijs gewerkt als vakleerkracht dans, talentcoach, docent Duits en leesconsulent. Aafke maakte al meerdere musicalvoorstellingen zowel met en voor kinderen, jongeren en studenten.

Kortom, haar hart ligt bij educatie en het overbrengen van haar eigen passies. Laat je inspireren en kom mee zingen, dansen en toneelspelen!