Productieklas toneel II LuidZuid Zondag | 15+

Ben jij een gepassioneerde speler die klaar is voor een uitdagende nieuwe rol op het toneel? Grijp dan nu je kans om deel uit te maken van onze nieuwe theaterproductie!

Onder begeleiding van regisseur Jean Ramaekers gaan we toewerken naar een mooie voorstelling in het Luid Zuid weekend van volgend jaar. We gaan in dit proces op zoek naar waar voor jou uitdagingen en groeikansen liggen als speler. Om die ten tonele te brengen in een productie met een intrigerend verhaal. Een verhaal dat de diepte durft in te gaan, maar altijd met een dosis humor.

We zijn op zoek naar enthousiaste acteurs en actrices van 15 jaar en ouder (dus ook voor volwassenen!) die al enige ervaring hebben op het toneel. Spelers die op zoek zijn naar een volgende uitdaging. En niet schuwen om zo nu en dan eens uit hun comfort zone te treden. Want daar vind je vaak de mooiste dingen.

Voel je het al? Dat prikkelend onderbuikgevoel? Dat kleine beetje spanning dat je hart sneller doet kloppen en je haast dwingt om te glimlachen? Wacht dan niet langer en meld je meteen aan voor deze zinnenprikkelende productie!

extra informatie

start & vakanties cursusvoorwaarden

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze toneelafdeling, via: toneel@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.