Productieklas Musical II 16+ LuidZuid “Alice in Wonderland”

In de productiegroep musical werk je het hele cursusjaar toe naar een echte musicalvoorstelling in ons theater.  Je gaat samen met je docent/ regisseur aan de slag met alles wat hierbij komt kijken We werken met een script, het instuderen van tekst, musicalnummers en choreografieën. De cursus biedt de kans je te ontwikkelen op alle fronten van het musicalvak en om samen als groep iets moois neer te zetten.

Wanneer Alice het Witte Konijn achterna gaat is er geen weg meer terug: ze komt terecht in het magische en maffe Wonderland. Ze beleeft avonturen die steeds gekker worden en ontmoet merkwaardige figuren: een dodo, een grote rups, de Kolderkat, de Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas. Uiteindelijk keren zelfs de Hartenkoningin en haar levende kaarten zich tegen Alice! Is dit echt of allemaal een droom?

Meld je nu aan en speel straks mee in de musicalvoorstelling "Alice in Wonderland"!

Let op: Deelname aan de musicalproductieklas gaat op uitnodiging van je docent.

Je dient voldoende ontwikkeling te hebben doorgemaakt in minimaal 2 van de 3 disciplines (spel, dans, zang), tekstvast te zijn en de repetitietijd staat met koeienletters in je agenda.

Kortom: musical zit in je bloed. Kom je van buiten de ECI en wil je graag meedoen aan de productiegroep? Vermeld dan je spelervaring in het opmerkingenveld.

extra informatie

start & vakanties cursusvoorwaarden

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze toneelafdeling, via: toneel@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Teacher thumbnail
Over de docent

Babeth van der Zalm

Babeth van der Zalm is een energiek en veelzijdig persoon die haar kennis maar al te graag overbrengt aan mensen die net zo enthousiast zijn over musical!

In 2017 heeft ze haar Bachelor Muziektheater gehaald aan het Conservatorium in Rotterdam. Daarna heeft ze in theaters door heel Nederland de rol van Bet in Ciske de Rat mogen vertolken.

Babeth is altijd erg geïnteresseerd geweest in stemtechnieken en heeft daarom ook de opleiding Estill Voice Training en Universal Voice voltooid. Ze is net afgestudeerd en een master of music behaald in Tilburg en kan niet wachten om haar kennis en passie te delen met (jonge) mensen. Zowel op uitvoerend als op technisch vlak.