Productieklas musical I 13+ | LuidZuid “Sjuul Sjokola”

Speciaal voor ervaren musicalleerlingen starten we dit seizoen met onze eerste productiegroep musical 13+! In de productiegroep musical werk je het hele cursusjaar toe naar een echte musicalvoorstelling in ons theater.

Je gaat samen met je docent/ regisseur aan de slag met alles wat hierbij komt kijken. We werken met een script, het instuderen van tekst, musicalnummers en choreografieën. De cursus biedt de kans je te ontwikkelen op alle fronten van het musicalvak en om samen als groep iets moois neer te zetten.

De musical vertelt het verhaal van de arme Sjuul die met zijn/haar bij elkaar gespaarde geld een chocoladereep koopt. Maar het blijkt niet zomaar een reep te zijn: Sjuul heeft een felbegeerde gouden wikkel, waarmee hij/ zij als een van de weinigen toegang krijgt tot de mysterieuze chocoladefabriek van Billy Bonka. Een musical vol verwondering over vriendschap, hoop en geluk.

Meld je nu aan en speel straks mee in de voorstelling "Sjuul Sjokola".

Let op: Deelname aan de musicalproductieklas gaat op uitnodiging van je docent.

Je dient voldoende ontwikkeling te hebben doorgemaakt in minimaal 2 van de 3 disciplines (spel, dans, zang), tekstvast te zijn en de repetitietijd staat met koeienletters in je agenda.
Kortom: musical zit in je bloed. Kom je van buiten de ECI en wil je graag meedoen aan de productiegroep? Vermeld dan je spelervaring in het opmerkingenveld.

extra informatie

start & vakanties cursusvoorwaarden

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze toneelafdeling, via: toneel@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.