Musicalklas II 11+

Heb jij altijd al graag op een podium willen staan? En kun je niet kiezen of je liever wil acteren, zingen of dansen? Dan is musicalles perfect voor jou! Wij stomen je klaar op het gebied van zang, dans en toneelspelen. Schrijf je nu in voor musicalles bij ECI in Roermond. 

Deze musicalcursus biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen. Je maakt kennis met een misschien nog wel onbekende kant van jezelf. We bieden begeleiding op alle fronten van musical.

Zo leer je bijvoorbeeld te improviseren en jezelf te verplaatsen in een andere rol met de toneellessen, hoe je jouw stem het beste kunt laten horen tijdens zangles én werken we aan je danstechniek. We zingen liedjes uit bestaande musicals, maar ook maken we (samen) eigen teksten en liedjes.

Wanneer je de gehele cursus volgt, sta je aan het eind van de cursus op het podium, waar we alle 3 de disciplines presenteren in 1 musical. En het zou dus zo maar kunnen zijn dat dit een wereldprimeur is, met eigen materiaal. Daar wil je natuurlijk aan mee doen! Dan kun je jouw familie en vrienden laten zien wat jij allemaal hebt geleerd. 

Zingen, dansen en acteren is niet het enige dat je doet in deze musicalles. En ben je er het hele jaar bij? Dan bezoek je samen met je eigen musicalgroep een professionele voorstelling bezoeken in het ECI theater.  

Woon je in de gemeente Leudal? Dan krijg je maar liefst 67% (!) korting op deze cursus. 

Ben je te jong of te oud voor deze cursus? Bekijk dan eens onze andere musicalcursussenvoor de leeftijd die bij je past.

Je kunt je het gehele jaar inschrijven voor deze cursus.

extra informatie

start & vakanties cursusvoorwaarden

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze toneelafdeling, via: toneel@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Teacher thumbnail
Over de docent

Aafke Janssen-van Dijk

Aafke Janssen – van Dijk geeft onze musicallessen en staat te popelen om met jou aan de slag te gaan. Aafke: “Musical is voor mij een heerlijk middel om je verhaal te vertellen, je fantasie te vrije loop te laten, je te ontwikkelen, je energie kwijt te kunnen, samen te leren werken en vooral ook plezier te hebben.”

Naast musicaldocent is Aafke van huis uit dansdocent en taal – en rekendansdocent voor het jonge kind. Ze heeft een dans-, muziek – en theaterschool gerund en in het onderwijs gewerkt als vakleerkracht dans, talentcoach, docent Duits en leesconsulent. Aafke maakte al meerdere musicalvoorstellingen zowel met en voor kinderen, jongeren en studenten.

Kortom, haar hart ligt bij educatie en het overbrengen van haar eigen passies. Laat je inspireren en kom mee zingen, dansen en toneelspelen!

Teacher thumbnail
Over de docent

Babeth van der Zalm

Babeth van der Zalm is een energiek en veelzijdig persoon die haar kennis maar al te graag overbrengt aan mensen die net zo enthousiast zijn over musical!

In 2017 heeft ze haar Bachelor Muziektheater gehaald aan het Conservatorium in Rotterdam. Daarna heeft ze in theaters door heel Nederland de rol van Bet in Ciske de Rat mogen vertolken.

Babeth is altijd erg geïnteresseerd geweest in stemtechnieken en heeft daarom ook de opleiding Estill Voice Training en Universal Voice voltooid. Ze is net afgestudeerd en een master of music behaald in Tilburg en kan niet wachten om haar kennis en passie te delen met (jonge) mensen. Zowel op uitvoerend als op technisch vlak.