Musicalklas I 7-10 jaar

Zing, dans en speel de sterren van de hemel…

Wil jij meer dan alleen maar zingen onder de douche en toneelstukjes opvoeren voor de spiegel? Dan is onze musicalcursus echt iets voor jou!

De musicalklas is er voor kinderen die graag leren toneelspelen, zingen en dansen. We werken aan improvisatietechnieken, tekstinterpretatie en natuurlijk zang – en danstechniek. Dit alles doen we o.a. door het instuderen van teksten, liedjes en dansen. We zingen liedjes uit bestaande musicals, maar ook maken we (samen) eigen teksten en liedjes.

Wanneer je de gehele cursus volgt, sta je aan het eind van de cursus op het podium, waar we alle 3 de disciplines presenteren in 1 musical. En het zo dus zo maar kunnen zijn dat dit een wereldprimeur is, met eigen materiaal. Daar wil je natuurlijk aan mee doen! Dan kun je jouw familie en vrienden laten zien wat jij allemaal hebt geleerd.

Zingen, dansen en toneelspelen is niet het enige dat je doet in deze musicals. Ben je er het hele jaar bij? Dan bezoek je samen met je eigen musicalgroep een professionele voorstelling in het ECI-theater.

Woon je in de gemeente Leudal? Dan krijg je maar liefst 67% (!) korting op deze cursus.

Ben je te oud voor deze cursus? Bekijk dan een andere musicalcursus die bij je leeftijd past.

Je kunt je het gehele jaar inschrijven voor deze cursus.

 

extra informatie

start & vakanties cursusvoorwaarden

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze toneelafdeling, via: toneel@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Teacher thumbnail
Over de docent

Aafke Janssen-van Dijk

Aafke Janssen – van Dijk geeft onze musicallessen en staat te popelen om met jou aan de slag te gaan. Aafke: “Musical is voor mij een heerlijk middel om je verhaal te vertellen, je fantasie te vrije loop te laten, je te ontwikkelen, je energie kwijt te kunnen, samen te leren werken en vooral ook plezier te hebben.”

Naast musicaldocent is Aafke van huis uit dansdocent en taal – en rekendansdocent voor het jonge kind. Ze heeft een dans-, muziek – en theaterschool gerund en in het onderwijs gewerkt als vakleerkracht dans, talentcoach, docent Duits en leesconsulent. Aafke maakte al meerdere musicalvoorstellingen zowel met en voor kinderen, jongeren en studenten.

Kortom, haar hart ligt bij educatie en het overbrengen van haar eigen passies. Laat je inspireren en kom mee zingen, dansen en toneelspelen!