Flamenco

Begin de week temperamentvol met een dansles vol passie. Maak kennis met flamenco: durf vol trots te dansen! Flamenco is een vuurtje dat begint in je hart, ook wel bekend als “Duende”.

Het is een gevoel dat de muziek, de dans en jezelf overstijgt. Het is een uiting van je persoonlijkheid en je emoties door ritmisch voetenwerk, sierlijke handen en sterke armen. Deze korte cursus is voor iedereen die een nieuwe dansstijl wil uitproberen en houdt van een ritmische uitdaging.

Tijdens de flamenco lessen draag je een lange rok, aansluitende top en schoenen met een stevige hak (geen naaldhak). Heren dragen ook een schoen met een hak eronder en een comfortabele broek. In overleg met de docent kun je een flamenco rok en –schoenen aanschaffen. Je haren draag je vast (bijvoorbeeld in een knot of staart).

Vanwege het geringe aantal lessen is een proefles niet mogelijk. Lesdata eerstvolgende lesblok: week 38 t/m 42. Bij voldoende interesse kan dit blok uitgebouwd worden tot 15 lessen (5+10).

extra informatie

start & vakanties cursusvoorwaarden

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze toneelafdeling, via: toneel@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.