Wildwood Flower (Joni Mitchell tribute)

A Joni Mitchell Story

Wie kent haar niet: Joni Mitchell. Een icoon! Met grote hits als “Big Yellow Taxi”, “Both Sides Now” en “Case of You” heeft ze naam gemaakt, milieubewustzijn gecreëerd en het verlangen naar romantiek en verbondenheid gedeeld. Deze muzikale en poëtische weergave van haar leven wordt op zondagavond 8 december bij ECI op de bühne vertolkt door Indra Salima aka Wildwood Flower.

Indra is bekend als zangeres van The Cosmic Carnival (Fleetwoord Mac tribute), Madhara en groot bewonderaar van de Canadese singer-songwriter Joni Mitchell. In een intieme setting brengt ze samen met gitarist Menno Roymans een selectie van Joni’s beste nummers ten gehore. Inmiddels hebben tientallen succesvolle concerten door het hele land bewezen dat Indra Salima het heilige repertoire van Joni Mitchell eer aandoet.

Recensie door Jan Meurs:

Zuiverheid, integriteit en grote muzikaliteit zijn eigenschappen die je in je moet hebben, om een icoon als Joni Mitchell te kunnen eren. Indra Salima Kartodirdjo zet al haar kwaliteiten ten volle in en weet zo die eer en de verwachting van haar publiek waar te maken. Menno Roymans begeleidt haar op gitaar, soms met een stevige slag, en meestal met een fijne tokkel. Hij voelt de dynamiek perfect aan om zijn zangeres goed tot haar recht te laten komen. Indra klinkt in het hoog in mijn oren hemelser, dan Joni Mitchell. Is dat mogelijk? (…) Voor parels hoef je niet bij de juwelier te zijn: Indra Salima Kartodirdjo en Menno Roymans verlichtten met hun

 muzikaliteit TOP-kwaliteit TheaterKerk en publiek op schitterende wijze. 


Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.

Klik hier voor meer praktische info.

FestivalderAa_Dag1-Knelis-0091-DSC_5030
Bestel tickets
zo 8/12 20:30  17,50
Deuren open: 20:00
Genre: Muziek