reEditors + Retroasis

90's & 00's Tribute Night

Retroasis
De vierkoppige tribute-band retroasis grijpt terug naar de hoogtijdagen van de meest succesvolle britpop-band uit de jaren negentig: Oasis. Hits als Live ForeverWonderwall en Don’t Look Back in Anger, worden moeiteloos vertolkt met dezelfde attitude en een muur van gitaren, waarmee de broertjes Gallagher wereldwijd wisten door te breken.

reEditors
Desire! Om een energieke pot Editors op de planken te zetten!
Desire! Om de herkenbare sound en feel van de Britse succesformatie zo dicht mogelijk te benaderen!
Desire! Om het publiek in te pakken met alle hits van de afgelopen jaren!

Kroeg of festival, binnen of buiten: reEditors dendert over je heen als een goed geoliede machine. Met vier muzikanten, gepokt en gemazeld in binnen- en buitenland, is reEditors er meer dan klaar voor! Al ruim acht jaar delen deze vier heren het podium tijdens shows in Nederland, België en Duitsland. Ze deelden het podium met onder meer Milow, Kane en Kensington en tourden onlangs met het Britse Kings of Lyon – the British tribute to Kings of Leon en het Britse Coldplace – the British tribute to Coldplay – langs zalen als de Bosuil, Bibelot en Hedon. Get ready for a ton of reEditors!

reEditors is:
Wouter Daemen
Roel Corstjens
Jan-Willem Sniekers
Martijn Hendrix


Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.

Klik hier voor meer praktische info.

reEditors-625x613 silhouetmetlogo_300dpi_def
Bestel tickets
za 28/9 20:30  18,00
Deuren open: 20:00
Genre: Muziek