Smells Like Nirvana - MTV Unplugged

Nirvana Tribute

Smells Like Nirvana is precies wat je verwacht. Het is een directe weg terug naar 1993. Een ‘trip down memory lane’ naar 18 november 1993 in New York, om precies te zijn. Het was deze legendarische concertreeks die Nirvana zelf de onsterfelijke status gaf. Dik verdiend overigens, de unieke mix tussen die duistere rauwheid en de akoestische diepgang gaven het concert een beleving die maar moeilijk is te evenaren. 
 
Maar Smells Like Nirvana doet het! Verwacht dus veel meer dan alleen muziek, verwacht een meeslepend verhaal. Een rauw, tragisch verhaal over een jong bandje uit Aberdeen, Amerika dat uitgroeit tot de icoon die het nu is. Over de razendsnelle opkomst, de legendarische optredens, tot het verschrikkelijk einde. Sluit je ogen en laat je meenemen, terug in de tijd, naar deze muzikale passie. 

Smells Like Nirvana bestaat uit een cellist, twee gitaristen, een bassist, een percussionist (en een accordeonist). Samen vertalen zij de diepduistere klanken en leggen deze als een warme deken over je heen. 

Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering.  

Smells Like Nirvana promo photo 2 2018 large (1)
Bestel tickets
za 16/11 20:00  22,50
Genre: Theaterconcert