The Smiths Presumably

Tribute to The Smiths

Smiths Presumably. De Belgische band, met Limburgse roots, heeft nota bene in het Verenigd Koninkrijk een ijzersterke podiumreputatie opgebouwd.

In de bakermat van The Smiths brengen ze de klassiekers van Morrissey en Marr uit de jaren 80 zoals This Charming Man, Bigmouth Strikes Again, Girlfriend In A Coma en There Is A Light That Never Goes Out voor uitverkochte zalen weer tot leven.

Volgens die-hard fans is het een briljant eerbetoon en een avond vol nostalgie die zelfs het grootste muurbloempje aan het dansen brengt.

De stem, uitstraling en podiumact van zanger Jürgen Wendelen – half Brit, half Belg –  komen bijzonder dicht in de buurt van de legendarisch excentrieke Britse zanger in zijn hoogdagen. Daarbij wordt hij geruggesteund door de Limburgse band die vol overgave en precisie speelt.

Wie niet de kans had om op Breekend in 1984 het enige Belgische optreden ooit van The Smiths bij te wonen of wie er graag nog eens aan herinnerd wordt, kan nu dankzij these charming men terugreizen in de tijd.


Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.

Klik hier voor meer praktische info.

Bestel tickets
vr 17/1 20:30  20,00
Deuren open: 20:00
Genre: Muziek