Julian Sas

30 jaar Julian Sas Band Tour

Gitaarliefhebbers opgelet! Meestergitarist Julian Sas komt met een nieuw album naar ECI. Na de gedwongen stilte van bijna twee jaar staan Julian Sas en zijn band aan de vooravond van een nieuwe fase in hun succesvolle loopbaan. Met een nieuwe tour en met een nieuw album, vol energie! Vastbesloten om hun reputatie als één van Nederlands beste live acts volledig waar te maken.

Julian Sas en zijn band hebben een speciaal album ‘Electracoustic’ opgenomen, misschien wel zijn puurste album tot nu toe. De gedwongen stilte was een emotionele periode voor Julian en zijn mannen. Niet alleen door de pandemie maar ook door het verlies van vriend en medemuzikant Fotis Anagnostou. Emoties die voor Sas de inspiratie waren voor de songs op zijn nieuwe album Electracoustic. Een ongewone titel voor een bijzonder album. Recent, 4 maart 2022 is zijn album uitgekomen en bevat 2 sets van 12 nieuwe songs: 1 maal in de elektrische uitvoering en 1 maal in de akoestische versie.

Julian Sas staat erom bekend om zijn geweldige live shows, vol met passie én energie!
Verwacht een hoop nieuw materiaal, maar ook materiaal van zijn eerdere albums. Een avond vol blues en rock en wellicht komt er naast oud werk ook nog een ode voorbij aan zijn favoriete gitaristen ‘Jimi Hendrix en Rory Gallagher’.

Recent stond Julian Sas met zijn band nog in De Boerderij. Lees hier de overtuigende recensie http://www.thebluesalone.nl/2022/03/07/julian-sas-krachtige-doorstart-de-boerderij/ 

Website: https://www.juliansas.com/the-band/
Facebook: https://www.facebook.com/juliansasofficial
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCniWn9hREyZ2GQff5B566KQ


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering.

Screenshot 2024-05-17 121108
Genre: Muziek