Another Now

alternatieve metal | + support (Roerig presents)

Another Now is een alternatieve metal band uit Eindhoven, geïnspireerd door bands als Crystal Lake, I Prevail, Spiritbox en ERRA. In mei 2024 bracht de band hun tweede album ‘HEX’ uit. In juni 2021 bracht de band hun debuutalbum ‘OMNI’ uit, die internationaal werd opgepakt door o.a. Rock Sound, KERRANG! Magazine, Distorted Sound en Spotify’s editorial metal playlists ‘New Core’, ‘New Blood’ en ‘New Metal Tracks’.
 
De succesvolle releases van hun losstaande singles en debuutalbum ‘OMNI’ gecombineerd met hun energieke live set resulteerde in diverse mijlpalen zoals een uitverkochte Melkweg (Amsterdam) show als support voor Ice Nine Kills en spots op festivals als Jera On Air, Popronde, Klomppop en Submitfest.  In 2022 vond hun eerste Nederlandse headlinetour plaats in venues als Paard, Dynamo en Patronaat en verzorgden ze de support voor Beartooth in een uitverkochte Dynamo, support voor Asking Alexandria in TivoliVredenburg,  support voor For I Am King’s ‘Crown’ album release tour en de pre-show in de Ziggo Dome voor Metallica’s Arena show in Amsterdam.  

Locatie: Azijnfabriek
Roerig, dé programmalijn van ECI cultuurfabriek in samenwerking met de Azijnfabriek. Deze twee muzikale fabrieken combineren elkaars krachten en stuurmanskunsten. Tijdens Roerig ontdek je de spannendste (rockende) acts van dit moment! Roerig vindt plaats in de Azijnfabriek

Azijnfabriek
Zwartbroekstraat 17
6041 JL  Roermond

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur

Bestel tickets
vr 11/10 21:00
Genre: Heavy
Subgenres Heavy, Staconcert
Locatie: Azijnfabriek