DIY Textiel Atelier 8+

Ben jij bezig met mode en wil je graag je eigen fashion items maken? Dan is dit je kans! Ontdek wat je allemaal kunt doen met textiel in ons DIY Textiel Atelier voor jeugd (8+).

Tijdens deze cursus leer jij stoffen bewerken en maak je je eigen leuke fashion items. Leer naaien met de hand, ga aan de slag met garens, stofresten, fournituren en wol, leer applicaties maken, vilten en maak je eigen tas, knuffel, of pimp zelfs je eigen kledingstuk. Laat je fantasie los en maak als een echte fashionista je eigen mode items!

Heb je al een klein beetje ervaring, dan helpen wij je om nieuwe en iets moeilijkere technieken te leren.

De cursus is voor kinderen vanaf 8 jaar. Inschrijven is mogelijk op ieder moment van het jaar. Materiaalkosten zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

Wil je kennismaken met de docent en de manier van lesgeven? Vraag dan een proefles aan!

extra informatie

start & vakanties cursusvoorwaarden

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze beeldend afdeling, via: beeldend@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Teacher thumbnail
Over de docent

Bianca Rosenboom

Bianco Rosenboom was als kind altijd al druk in de weer met dingetjes maken. Het was voor haar daarom ook geen verrassing dat ze een creatieve opleiding ging doen. Zo zegt ze: “Door mijn werk als etaleur/visual merchandiser ben ik met veel materialen in aanraking gekomen en werd mijn nieuwsgierigheid gewekt voor natuurlijke materialen. Na eerst een paar jaar met stof te hebben gewerkt heb ik uiteindelijk de overstap gemaakt naar leer bewerken. Dit beviel zo goed dat ik de opleiding Tasjesmaker ben gaan volgen om daarna mijn eigen atelier te openen. Het is heerlijk om mijn passie met anderen te delen en tegelijkertijd weer iedere dag iets bij te leren.”