Stageproject: Miniproductie 8 – 12 jaar

Speciaal voor onze toneel- en musicalcursisten hebben we een unieke en leuke miniproductie! Waarin je in 12 weken tijd samen met Fee (student Toneelacademie) een mini productie opzet. Dit project is onderdeel van de opleiding van Fee tot toneeldocent.

Wat er precies zal worden gespeeld, is nog een verrassing. Je werkt samen toe naar een mini-voorstelling van maximaal een half uur. Deze mogen jullie opvoeren op dinsdagavond 3 december in ons theater.

Wil je graag aan dit project meedoen? Kijk dan even of je voldoet aan de voorwaarden:
1 - Je volgt al een toneel- of musicalcursus bij de ECI.
2 - Je zit op de basisschool en bent minimaal 8 jaar.
3 - Je bent beschikbaar op alle dinsdagen van 15:30 - 17:00 uur (behalve in de herfstvakantie)
4 - Je kan meedoen aan de mini-voorstelling op dinsdagavond 17 december (19:00 uur)

Let op: Wil je ook aan dit project mee doen? Zorg dan dus dat je ingeschreven staat voor een van onze musical - of toneellessen (jaarcursus). De cursus gaat door bij minmaal 8 deelnemers en er is plek voor maximaal 15 kinderen. Meld je dus snel aan, zodat jij erbij kan zijn! Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Lesdag: dinsdag 15:30 - 17:00 uur
Docent (stagiaire toneelacademie): Fee Maassen
Leeftijd: 8 - 12 jaar ( basisonderwijs)
Deelnemers (min-max): 8 - 15 deelnemers
Mini - voorstelling: dinsdag 3 december 2024

Teacher thumbnail
Over de docent

Fee Maassen

Fee Maassen is derderjaars studente aan de Fontys Academy of Arts. Ze stelt zich kort voor: “Hoi! Ikben Fee en studeer aan de opleiding Docerend Theatermaker. Voor mijn derde jaar ga ik een korte voorstelling maken met kinderen. Ik ben heel erg geïnspireerd door de belevingswereld van kinderen en vind het leuk om onderzoekend op de vloer bezig te zijn. Spelplezier staat voorop! Ik heb er in ieder geval zin in en hopelijk kunnen we er samen iets tofs van maken!”, aldus Fee.