Musical spECIal | 12+

Musicalklas voor kinderen uit het bijzonder/speciaal onderwijs.

Zit je op het speciaal of bijzonder onderwijs, ben je ouder dan 12 jaar en wil jij graag op musicalles? Dan is ECI is er speciaal voor jou! Een musicalklas waarin je samen gaat toneelspelen, zingen en dansen. Voel je vrij, kom erbij, samen gaan we de sterren van hemel spelen!

Deze korte cursus van 5 lessen is een pilot tegen een speciaal tarief. Willen we na deze 5 weken door met elkaar? Dan gaan we daar ons best voor doen!

Deze musical spECIal cursus wordt aangeboden door ECI cultuurfabriek, maar vindt plaats op het Weerstand terrein: Doctor Philipslaan 210 in Roermond.

Op vrijdag 27 september is er een gratis proefles voor wie nieuwsgierig is. Aanmelden kan eenvoudig door je gegevens te mailen naar: toneel@ecicultuur.nl

extra informatie

extra informatie

start & vakanties cursusvoorwaarden

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze toneelafdeling, via: toneel@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Teacher thumbnail
Over de docent

Aafke Janssen-van Dijk

Aafke Janssen – van Dijk geeft onze musicallessen en staat te popelen om met jou aan de slag te gaan. Aafke: “Musical is voor mij een heerlijk middel om je verhaal te vertellen, je fantasie te vrije loop te laten, je te ontwikkelen, je energie kwijt te kunnen, samen te leren werken en vooral ook plezier te hebben.”

Naast musicaldocent is Aafke van huis uit dansdocent en taal – en rekendansdocent voor het jonge kind. Ze heeft een dans-, muziek – en theaterschool gerund en in het onderwijs gewerkt als vakleerkracht dans, talentcoach, docent Duits en leesconsulent. Aafke maakte al meerdere musicalvoorstellingen zowel met en voor kinderen, jongeren en studenten.

Kortom, haar hart ligt bij educatie en het overbrengen van haar eigen passies. Laat je inspireren en kom mee zingen, dansen en toneelspelen!