Ntjam Rosie meets Licks&Brains

Groove/funk bigband (As Equals festival)

Op het nieuwe album ‘Embrace the New’ vinden zangeres Ntjam Rosie en bigband Licks & Brains elkaar in hun liefde voor groove en funk. Blazers, percussie, elektronische beats: voor deze samenwerking ​​pakten producerscollectief The Eminent en bandleider Rolf Delfos groots uit.

Sinds de release van haar debuutalbum ELLE in 2010 is Ntjam Rosie uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Nederlandse muziekscene. Ze speelde op grote (jazz)festivals over de hele wereld.

Het 18-koppige Licks & Brains maakte naam met hun nationale én internationale samenwerkingen zoals met Benjamin Herman, Robben Ford en Eric Vloeimans. Zie met de krachtige podiumpresentatie van Rosie en de vurige energie van Licks & Brains maar eens stil te blijven staan.

Dit concert is een onderdeel van het As Equals festival.

Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.


Klik hier voor meer praktische info.

Bestel tickets
za 2/11 20:30  22,00
Deuren open: 20:00
Genre: Muziek