Joost van Bellen

+ LoMalo + SUMMUM

Een avond vol feelgood house met zelfbenoemde discodinosaurus Joost van Bellen én 2 top Limburgse house-acts als voor- en naprogramma!

Joost van Bellen
DJ Joost van Bellen is een icoon. De zelfbenoemde discodinosaurus leverde louter topsets af op onder andere festivals als Lowlands, Milkshake, Pukkelpop, Down the Rabbit Hole, Pinkpop, Solar, Best Kept Secret, Welcome to the Village en Into the Great Wide Open. In de jaren tachtig legde Van Bellen met zijn psychedelische garagepunknachten in de Amsterdamse kraakscene en zijn housenachten in Club RoXY een fundament voor het Nederlandse uitgaansleven.

Daarna volgden de jaren waarin hij medeverantwoordelijk was voor het succes van UKgarage met Speedfreax en de electro-scene met zijn legendarische RAUW-nachten. Zijn uitgebreide muzikale kennis en liefde voor zowat ieder genre zorgen ervoor dat Joost een duizendpoot en bijna-alleskunner is. Van Bellens grootste liefdes als dj? Vernieuwende en alternatieve dance, acid house, ambient, postpunk, seventies disco, country & western en vuige rock & roll.

Joost van Bellen tekende met zijn partner voor de soundscores en muziekregie van vele modeshows, theatershows en museumtentoonstellingen, waaronder die van Bas Kosters, Claes Iversen, Diesel International, ELLE Magazine, Erwin Olaf, Jan Taminiau, G-Star, Natan, Ronald van der Kemp, de Parade, het Rijksmuseum, Scotch & Soda, Toneelgroep Oostpool en Viktor & Rolf.

LoMalo (voorprogramma)
Ontdek LoMalo: de perfecte fusie van jazz en groove, met een vleugje house. Zijn live benadering van housegrooves verovert het internet, met video’s die wereldwijd aandacht trekken. Een verfrissend alternatief in een zee van DJ’s, zijn live-optredens bieden een unieke ervaring. Met nieuwe releases in de wacht en talloze houseklassiekers om te bewerken, staat LoMalo te trappelen om zijn visie op elektronische dansmuziek met de wereld te delen.

SUMMUM (naprogramma)
Na het veroveren van het wereldpodium als D.MC en Moksi, keert Diego terug met een frisse nieuwe sound en persona: SUMMUM. Diego komt uit de omgeving van Roermond en draaide op grote events zoals Tomorrowland, Ultra Music Festival en EDC, en werkte samen met EDM-iconen zoals Hardwell en Martin Garrix. Nu, met SUMMUM, omarmt Diego een nieuwe muzikale reis, waarbij zijn liefde voor house, minimal en electro tot leven komt.

Dit event is 18+. ID is verplicht


22:00 h – Zaal open
22:15 – 23:00 h – LoMalo
23:00 – 01:00 h – Joost van Bellen
01:00 – 02:30 h – SUMMUM

Klik hier voor meer praktische info.

Header-website-Joost-van-Bellen-1-1-1240x550 (1)
Bestel tickets
vr 13/9 22:00  22,50
Deuren open: 21:30
Genre: Dance