Dr Lektroluv + Mason

Het perfecte medicijn tegen stijve dansspieren | + Nothing But Funk

De Belgische electro-dokter Dr Lektroluv komt naar Roermond! De line up is compleet gemaakt door Mason (Animal Language) en local Nothing But Funk.

Dr Lektroluv
Al jarenlang is dit groengemaskeerde mysterie een fenomeen in het electro landschap en dat zal de dokter wederom bewijzen op 15 februari 2025. Hij injecteert je lijf en leden met een zelfgebrouwen mix van elektro-clash, house en techno met maar 1 resultaat: extase. Het perfecte medicijn tegen stijve dansspieren: een ferme dosis beats van Dr. Lektroluv!

Mason
Naast Dr. Lektroluv beklimt Mason het podium. Deze eigenzinnige dj daagt zichzelf en jou graag uit met geloofwaardige underground knallers en radiovriendelijke hits. Met zijn eigen gebrouwen mix van hiphop, house, electro, funk en disco gaat menig dansvloer los. Zijn breakout-single uit 2007 herleeft zijn succes dankzij de film Saltburn en de remixes van David Guetta en Oliver Heldens.

Support: Nothing But Funk
Nothing But Funk, afkomstig uit Sittard, staat bekend om zijn unieke en groovy DJ-sets, die variëren van disco tot housemuziek. Hij treedt op in steden zoals Amsterdam, Antwerpen, Bologna en Brussel, en is zowel een perfecte warm-up DJ als een krachtige performer op grote festivals. Als leider van het Disco Tropicana collectief organiseert hij festivalareas op bekende Nederlandse evenementen zoals Paaspop en Dance Valley. Als veelzijdige producer brengt hij zowel disco-pop albums als energieke house grooves uit, en heeft hij deals met labels zoals Peppermint Jam en Warner Music/ADA Benelux. Zijn tracks krijgen steun van prominente DJs en hebben succes in hitlijsten zoals Traxsource en Beatport.

Dit event is 18+. ID is verplicht


21:00 h – Zaal open
21:00 – 22:00 h – Nothing But Funk
22:00 – 00:00 h – Mason
00:00 – 02:00 h – Dr Lektroluv

Klik hier voor meer praktische info.

Bestel tickets
za 15/2 21:00  25,00
Deuren open: 21:00
Genre: Clubnight
Subgenres Clubnacht
Locatie: Popzaal