Janse Bagge Bend

De ‘mooder van de Limburgse dialectgroepen’ | + Prengel

Janse Bagge Bend keert wegens succes terug naar de ECI!

Meer dan 40 jaar geleden begon het avontuur van de Janse Bagge Bend. Een band die het geluk had een top 10 hit te scoren in Nederland en België. “Sollicitere” was in 1983 de eerste Limburgtalige hit en dus kan Janse Bagge met trots de “Mooder van de Dialectpop” worden genoemd. Ze stonden er meteen mee op Pinkpop en hebben sindsdien een grote schare fans. Al die jaren is een optreden van de band een feest en het is leuk om te zien dat steeds weer nieuwe generaties langskomen om eens lekker te genieten van een leuke show.

Support: Prengel
Prengel brengt ska en rocksteady in het plaatselijk dialect. De liedjes van Prengel, met titels als Vief jaor en Kop in ’t zandj gaan over van alles en nog wat. Van een aantrekkelijke buurman tot een relatie die je veel energie kost en alles daartussenin. Dansbaar zijn ze stuk voor stuk. De vierkoppige band bestaat uit Goof Veelen (gitaar en zang), Desirée Simons (toetsen, melodica en zang), Bram Hendrix (basgitaar en zang) en Martijn Peeters (drums).


Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.

Klik hier voor meer praktische info.

 

Bestel tickets
za 14/12 20:30  23,00
Deuren open: 20:00
Genre: Pop
Subgenres Dialect, Feest, Pop, Rock, Staconcert
Locatie: Popzaal