Rapalje

Opzwepende folk, gevoelige ballades en gezellige chaos

Rapalje komt weer naar ECI cultuurfabriek, deze keer met hun 30 Years Breaking Borders tour!

Rapalje verlegt alle grenzen met deze nieuwe show! Nieuwe nummers, eigen geschreven werk met persoonlijke verhalen in liederen verwerkt, uiteraard ontbreekt Rapalje´s eigen dansduo niet. De nieuwe violist Sebastiaan Hidding neemt letterlijk het stokje over van Dieb en maakt het viertal weer compleet. Met 2 Awards op zak voor positiviteit en het brengen van een lach, belooft het voor het publiek een inspirerende avond te worden. 

Na 30 jaar op de planken gaat Rapalje nog steeds lachend door het leven. Ze zijn vele grenzen overgestoken, reizend in hun kilt hebben ze veel gezien en beleefd. Rapalje is als een familie die bij je over de vloer komt, ieder een eigen karakter, daarbij voelt elk optreden als een geweldig feest en dat is het ook.  

Let’s sing, dance en have a blast! Let’s celebrate 30 years Rapalje!

Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.

Klik hier voor meer praktische info.

Bestel tickets
za 25/1 20:30  22,00
Deuren open: 20:00
Genre: Country/Folk/Americana
Subgenres Feest, Folk, Staconcert
Locatie: Popzaal