Jan Akkerman & Band

My Focus

Vier het leven van een virtuoze gitarist

Wat kunnen we nog zeggen over gitaaricoon Jan Akkerman? Winnaar van de Gouden Harp, Ridder in de orde van Oranje Nassau en door het Engelse blad Melody Maker uitgeroepen tot beste gitarist ter wereld.
In december 2016 bereikte Jan Akkerman de respectabele leeftijd van 70 jaar. Wat betekent dat hij al meer dan een halve eeuw gitaar speelt. Of het dan niet eens tijd wordt om met pensioen te gaan? Absoluut niet.

Wat is er mooier dan dit heuglijke feit uitbundig te vieren in ons theater? Met nummers als Streetwalker, Pieton en Hocus Pocus, nieuwe composities en oudere favorieten.

Zit je in een band of speel je zelf gitaar? Of ben je een van zijn vele bewonderaars? Kom dan genieten van virtuoos gitaarspel van Jan Akkerman, begeleid door zijn formidabele band.


Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.

Klik hier voor meer praktische info.

Bestel tickets
za 7/12 20:30  24,00
Deuren open: 20:00
Genre: Muziek