Het Laagland

Ruimtereis

Kinderen t/m 12 jaar gratis!

Een kleuterwestern voor kleine cowboys en grote bandieten

Deze Western van Hollandse bodem gaat over klein zijn in een grote wereld. De Kleine Cowboy neemt je mee op een avontuur vol stoere cowboys en zingende cactussen, compleet met zanderige soundtrack en live geluidseffecten.

Ooit, of eigenlijk heel kort geleden, woonde er een kleine cowboy in Nederland. Boy heet hij. Een doodnormale jongen op een doodnormale boerderij. Met koeien en emmers, trekkers en wilde katten, veel gras en minstens zeven sloten. En één bijzondere koe. De knuffelkoe: Cow. Maar ineens is Cow weg. Hij is niet in de schuur en niet op het land.

Dan klinkt er in verte geloei. Cow rijdt weg op de trekker van de Knecht uit Amerika, een norse vent, gewapend met grote hoed en laarzen met ijzeren dingen eraan. Wordt Cow ontvoerd? Loopt hij weg? Zit hij vastgeplakt op de trekker? Er zit niks anders op: Boy trekt zijn stoutste laarzen aan en gaat erachteraan, naar Amerika.

Zo begint het avontuur van Boy en Cow. Grasland verandert in woestijnzand. Auto’s verdwijnen, postkoetsen verschijnen en hier en daar galoppeert er een bankovervaller voorbij. Boy komt in het Wildste Westen de meest vreemde figuren tegen in deze spannende achtervolging van een knuffelkoe.

Regie: Lennart Monaster | Spel: Gijs Nollen en Folmer Overdiep | Geluidsontwerp: Joris Erwich | Dramaturgie: Ludo Costongs | Beeld: Gregor Ramaekers


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering.

WEB 2021 - Een Ruimtereis (1) WEB 2021 - Een Ruimtereis (2) WEB 2021 - Een Ruimtereis (3) WEB 2021 - Een Ruimtereis (4) WEB 2021 - Een Ruimtereis (5) WEB 2021 - Een Ruimtereis (6) Screenshot 2024-05-15 115704
Bestel tickets
zo 27/10 15:00  14,50
Genre: Familie