Disco Tropicana

House, disco, funky pop en een klein uitstapje hier en daar!

Na een tour langs de grote Nederlandse poppodia en festivals, keert Disco Tropicana terug voor een nieuwe editie bij jou in de buurt! Je kent het bekendste nu-disco concept van Nederland misschien al van Paradiso, Paaspop, Solar Weekend of Dance Valley – of misschien was jij wel één van de eerste bezoekers toen ze 5 jaar geleden begonnen in Muziekgieterij en ECI cultuurfabriek. De luisteraar van Sublime, Qmusic en NPO hoort de releases van hun label regelmatig op de radio.

Disco verdient nog een decennium, daar is Disco Tropicana van overtuigd. Daarom brengen zij een frisse mix met het beste van toen en het lekkerste van het heden. Géén standaard disco-avond met alleen maar golden oldies, maar allerlei heerlijke disco-invloeden vanaf de jaren ’80 tot nu.

Verwacht de beste discohits, pumpin’ funky house, disco-klappers en disco-inspired songs tijdens een gezellige avond waar de funky tracks je om de oren vliegen. Van Purple Disco Machine tot Dua Lipa, van Armand van Helden tot Earth Wind & Fire, van Sophie Ellis Bextor tot Mousse T, van Dimitri From Paris tot Jamiroquai. Herkenbaar, maar zeker niet standaard!

Let’s keep the fire burning!

Dit event is 18+. ID is verplicht

Dit event vindt plaats van 20.30 tot 01.00 uur


Klik hier voor meer praktische info.

1920x1080_event_Disco_tropicana
Bestel tickets
vr 29/11 20:30  16,00
Deuren open: 20:00
Genre: Dance