Zang

Droom je ervan op een podium te staan? Of wil jij gewoon graag beter leren zingen? Schrijf je dan nu in voor zangles in Roermond bij ECI cultuurfabriek!

Tijdens de cursus zang werk je aan je zangtechniek en performance. Door middel van oefeningen en vooral heel veel zingen ga je op zoek naar jouw unieke stem. Een jaarcursus bestaat uit 36 lessen maar je kunt gedurende het hele jaar starten met de cursus en zelf het aantal lessen bepalen.

Je kunt je het gehele jaar inschrijven voor deze cursus.

extra informatie

start & vakanties cursusvoorwaarden

Wanneer je je inschrijft, kun je in het tekstvak ‘opmerkingen’ aangeven welk instrument je speelt.

Zowel jong als oud kan op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen. Ben je onder de 18 en weet je nog niet zeker wat je wil? Kijk dan eens naar onze oriëntatiecursus of, voor de aller jongsten: onze kindercursussen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze muziekafdeling, via: muziek@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Teacher thumbnail
Over de docent

Debby Thebrath

Debby Thebrath is frontvrouw in een HALESTORM Tributeband en van de Rockband LIONESZ. Debby zingt vanaf kinds af aan en begon ooit in een kinderkoortje. Ze nam zanglessen en speelde bij de harmonie maar vanaf haar 14e werd gitaarspelen en zingen in bandjes interessanter.

Ze heeft in vele nationale én internationale bands gespeeld, zowel covers als eigen werk. Voornamelijk in het pop- en rock genre, bands zoals Project Fear (prog-rock), Cheeseplane Killers (nu-metal) en Beyond Violet (gothic-rock). Debby heeft albums opgenomen en op vele gave podiums en festivals in binnen- en buitenland gespeeld. Nu is ze lead vocalist bij de 80ties Rock band LIONESZ en zingt ze in Europa’s beste Halestorm Tribute band!

In haar lessen deelt Debby graag haar ervaring en haar passie voor zingen en gaat ze samen met jou op zoek hoe jij het beste uit jouw stem kan halen. Ze helpt je om controle te krijgen en grenzen te verleggen door aan de slag te gaan met songs die je zelf aandraagt. Door tips en tricks te geven, zal ze je laten ervaren hoe iets anders kan.

Teacher thumbnail
Over de docent

Jessica Kulka

Vanaf haar 8e volgt Jessica klassieke zanglessen. Ook schrijft ze al enige tijd haar eigen songs. En focust ze zich ondertussen op het ontwikkelen van haar (klassieke) zangtechnieken. Tijdens haar studie Visuele Communicatie – Filmisch Beeld aan de Kunstacademie Maastricht, richtte ze haar project ‘Foreign Bloom’ op. Dit is een multidisciplinair project waarin ze haar disciplines zang, songwriting en filmmaking combineert.
Jessica is breed inzetbaar, bij haar kun je terecht voor allerlei stijlen, van klassiek tot pop!