Strijkersensemble

Lijkt het je mooi om met anderen samen muziek te maken en tegelijkertijd meer te leren over je strijkinstrumenten? 

Sluit je dan aan bij het strijkersensemble en ontdek hoe mooi het samen klinkt! 

In blokken van telkens 10 repetities van 45 minuten ga je samen met de docent en medecursisten aan de slag in een echt ensemble. 

Iedereen die viool, altviool of cello speelt, van jong tot oud en van elk niveau kan zich hiervoor aanmelden. Je hoeft niet al ECI-cursist te zijn, iedereen is welkom in dit gemengde ensemble. De partijen worden namelijk aangepast op wat jij al kunt. 

Het ensemble staat onder leiding van onze viooldocente Ewelina Peeters en repeteert op dinsdagavond. 

Voor dit ensemble kun je je telkens inschrijven voor een blok van 10 repetities. 

Je kunt je het gehele jaar inschrijven voor deze cursus.

 

extra informatie

start & vakanties cursusvoorwaarden

Wanneer je je inschrijft, kun je in het tekstvak ‘opmerkingen’ aangeven welk instrument je speelt.

Zowel jong als oud kan op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen. Ben je onder de 18 en weet je nog niet zeker wat je wil? Kijk dan eens naar onze oriëntatiecursus of, voor de aller jongsten: onze kindercursussen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze muziekafdeling, via: muziek@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Teacher thumbnail
Over de docent

Ewelina Peeters-Krysiak

Ewelina is geboren in Polen en speelt sinds haar zevende jaar viool. Op haar 19e kwam ze naar Nederland om viool te gaan studeren bij Robert Szreder aan het conservatorium in Maastricht. Na het afronden van deze studie is ze privéles gaan geven, maar vooral ook veel gaan spelen. Zo speelt ze al heel wat jaren als violiste in Guido’s Orchestra waarmee ze vrijwel alle Symphonica in Rosso shows heeft gespeeld. Ze heeft daardoor met heel wat grote namen op het podium mogen staan, zoals Lionel Ritchie, Diana Ross, Doe Maar, Anouk en Simply Red. Ook werkt Ewelina als studiomuzikant voor cd-producties van bijvoorbeeld Afrojack, Herberg de Troost, Nick & Simon, Ntjam Rosie en veel meer muzikanten. Sinds september 2017 geeft ze met veel plezier vioolles bij  ECI cultuurfabriek.