Smartphone fotografie master

Maak jij graag mooie foto's met je smartphone, maar ben je nog op zoek naar de ultieme "tips en trics"? Of heb je de basis korte cursus smartphone fotografie gevolgd en ben je toe aan de vervolgstappen om het allermooiste resultaat uit jouw smartphone te halen? Word dan Master smartphone fotograaf!

In deze korte cursus Smartphone Fotografie master van 3 lessen (voor gevorderden) leer je wat er nog meer allemaal mogelijk is met je smartphone op het gebied van fotograferen.

Je gaat dieper in op de mogelijkheden van verschillende lenzen, welke instellingen en formaten je het beste kunt gebruiken voor bijvoorbeeld afdrukken of voor social media en hoe je foto's kunt nabewerken met de verschillende apps op je smartphone.

Materiaalkosten zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen. Je hebt een smartphone nodig, die niet ouder is dan 3 jaar.

Let op: het is voor deze korte cursus NIET mogelijk om een proefles te volgen.

Heb je een systeemcamera of spiegelreflexcamera thuis en wil je daar betere foto’s mee leren maken? Dan is onze cursus Digitale Fotografie misschien wat voor je!

Teacher thumbnail
Over de docent

Jasmijn Duterloo

Na het afronden van haar studie Commerciële Vormgeving (fotografie, industriële vormgeving en grafische vormgeving) aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen heeft Jasmijn de opleiding Pedagogisch Didactisch Diploma aan Fontys Hogeschool in Wageningen gevolgd. Een aantal jaar later heeft ze de fotografie weer opgepikt en is in 2016 afgestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam.

Gedurende haar artistieke reis heeft het concept identiteit een centrale rol gespeeld. Ze denkt na over vragen als: bezitten herinneringen en relaties een objectieve realiteit? Of zijn het uitsluitend subjectieve constructies in onze geest? Bovendien trekt ze ook vaak de aard van plaats en tijd in twijfel. Zijn deze fundamentele elementen van ons bestaan zo concreet als ze lijken, of zijn ze vloeiender dan we waarnemen?  Jasmijn exposeert met haar werk regelmatig in binnen- en buitenland.

Haar kracht ligt bij het snijpunt van techniek en concept en zo zijn haar lessen ook opgebouwd. Je leert naast cameratechnieken ook denken over hoe je deze dan toepast en je de foto op de kijker laat overkomen. Naast de cursus Digitale Fotografie voor volwassenen geeft ze ook les op middelbare scholen, basisscholen en coacht de kunstenaars in hun creatieve proces.