Magische Kindervakantiedagen!

Bekijk hier onze algemene voorwaarden en privacy-statement.


Een wereld vol magie!

Het is weer bijna zover, de Kindervakantiedagen tijdens de herfstvakantie! Met van dinsdag 22 t/m donderdag 24 oktober van alles leuks voor kinderen in het thema: magie!



Programma Kindervakantiedagen herfst 2024



Workshops


Beeldende workshop – Dierenmasker knutselen

Dinsdag 22 oktober, 09:30 uur, 4 t/m 7 jaar

Wordt onderdeel van het dierenbos en knutsel je eigen dierenmasker! Transformeer jezelf tijdens deze workshop tot dier en ga samen met Vos en Haas in de film mee op zoektocht naar uil.


Toneel workshop

Woensdag 23-10, 12:45 tot 13:45 uur, 8 t/m 11 jaar

In deze workshop ontdek je dat magie en toneel een sprankelend combinatie is. Samen met een een andere deelnemer van de workshop kies je een scène en speel je deze exact na, om vervolgens jouw eigen versie te creëren. Door middel van improvisatie leer je de basis van acteren: imiteren en er je eigen draai aan geven, samen met een beetje magie wordt het een klein toneelstukje.

miniproductie stage project eci roermond


Beeldende workshop – Knutsel je eigen magische kast

Donderdag 24-10, 13:45-14:45 uur, 4 t/m 7 jaar

Wat zit er toch in die betoverde kast? Laat je fantasie de loop en knip, plak en teken je eigen magische kast!


Films


Vos en Haas Redden het Bos

20/22/23/27 oktober / € 6,00

In het bos gebeuren rare dingen. Uil is plotseling verdwenen, en uit het niets is er een groot meer verschenen. Vos en Haas zijn vastberaden om uit te zoeken wat er aan de hand is. Terwijl ze op zoek zijn naar hun vriend Uil, ontmoeten ze een groep ondeugende ratten die hen naar de geheime schuilplaats van de slimme Bever brengen. Daar ontdekken ze een verborgen onderwaterparadijs! Maar al gauw realiseren ze zich dat dingen niet zijn zoals ze lijken. Zullen Vos en Haas op tijd een uitweg vinden? Kunnen ze het bos redden? Dit avontuur zit vol komische en hartverwarmende momenten.

WOW! Een bericht uit de ruimte

20/22/23/27 oktober / € 6,00

Billie is 11 jaar oud en wil net als haar moeder astronaut worden. Op een dag ontmoet ze Dino, die net zo geïnteresseerd is in de ruimte en buitenaardse wezens als zij. Samen bouwen ze een radiotelescoop en ontdekken ze vreemde signalen van buitenaardse wezens! Helaas gelooft niemand hen, zelfs niet in de ruimtehaven. Billie en Dino gaan op zoek naar antwoorden en vinden een zwevende steen in een geheim laboratorium. Maar als de bewakers hen ontdekken, verstoppen ze zich snel en belanden per ongeluk in een raket die hen de ruimte in schiet. Een spannend avontuur begint!


Theater


Huub Cooijmans – De Magische Kast

24 oktober, 15:00 uur, kinderen t/m 12 jaar gratis!


Een familievoorstelling vol magische trucs, grappige twists, jongleerkunsten en verrassende effecten.

Huub heeft een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Gratis af te halen, wat een topdeal!

Maar de kast heeft iets geks: hij zit op slot met een grote ketting en de sleutel is kwijt… Lukt het Huub en zijn publiek om samen de magische kast open te krijgen? Wat zou er in de kast zitten en wat doe je als blijkt dat ‘ie betoverd lijkt te zijn?