Vermeer – The Greatest Exhibition

Genre Drama Duur 90 min Land Verenigd Koninkrijk Regisseur David Bickerstaff Cast

In de lente van 2023 opent Het Rijksmuseum in Amsterdam de deuren voor de grootste Vermeer tentoonstelling ooit. Geleende meesterwerken uit alle hoeken van de wereld komen samen, zoals Meisje met de parel, De geograaf, Het melkmeisje, Het straatje, Schrijvende vrouw met dienstbode en Vrouw met weegschaal. Met deze nieuwe film nodigt Exhibition on Screen het publiek uit voor een privétour van de tentoonstelling onder leiding van de curatoren en Taco Dibbits, directeur van het Rijksmuseum. Een unieke beleving!

Nederlands Dagblad ★★★★★ “De docu Vermeer – The Greatest Exhibition duikt diep in de systematische en spirituele erfenis van ‘de meester van het licht’.”  

 Saar Magazine ★★★★ – “Het was heerlijk om deze besloten bezichtiging te zien zonder duwende mensen om me heen en kunnen genieten van de prachtige werken van Vermeer met kundig, interessant en grappig commentaar. Neem er even de tijd voor en ga genieten!”

 Cinemagazine ★★★ ½  – “De film ‘Vermeer – The Greatest Exhibition’ geeft iedereen de kans om (nogmaals) te genieten van dit bijzondere werk. Daarom een echte aanrader!”

Vermeer-The-Greatest-Exhibition_st_2_jpg_sd-low_David-Bickerstaff

Onbeperkt genieten? Vraag een filmpas aan!

Bestel tickets
ma 24/6 19:45
Genre: Drama