Trio Pedano

19e-eeuwse muziek én Franse chansons

Drie uitzonderlijk getalenteerde musici brengen een romantisch programma met prachtige 19e-eeuwse muziek én.… Franse chansons!  

U kent ze misschien al van radio en televisie. Zusjes Maria (21) en Anuschka (23) Pedano treden sinds hun kinderjaren samen op en hebben al een carrière opgebouwd waar menig musicus van droomt.  

Hun charismatische podiumpresentatie komt rechtstreeks voort uit hun intense muzikale beleving en maakt elk optreden tot een verrukkelijke ervaring, zowel voor het oor als voor het oog. De zussen vormen duo’s en trio’s met pianist Illia Fialko, die ook een eigen compositie zal vertolken. 

Anuschka begon op 9-jarige leeftijd de altviool te bespelen na het horen van een CD van Janine Jansen, waarbij ze vooral van de Romance van Max Bruch geen genoeg kon krijgen.  

Maria werd op jonge leeftijd verliefd op de hobo en beschikt bovendien over een uniek zangtalent. Op welhaast miraculeuze wijze weet zij beide disciplines te combineren. 

Zowel Anuschka als Maria zijn 1e prijswinnaars van (internationale) concoursen en hebben gespeeld/gezongen op belangrijke festivals en in zalen als Theater Carré, het Amsterdamse Concertgebouw, de Doelen Rotterdam en Victoria Hall Singapore. Al verscheidene keren waren zij te gast in Nederlandse radio- en televisieprogramma’s. 

Pianist Illia Fialko is afkomstig uit een zeer muzikale Oekraïense familie. Hij is laureaat van diverse internationale concoursen en geeft regelmatig concerten in Europa. 

Maria Pedano: hobo en zang 
Anuschka Pedano: altviool 
Ilia Fialko: piano 


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering.

lr Trouw Anuschka en Maria Pedano-aug.2022_W7A8475-©Marijn Gijsbertsen_bewerkt anuschka-en-Maria_©Peter Franken Screenshot 2024-05-16 101451
Bestel tickets
zo 8/12 15:00  19,50
Genre: Klassiek