The Billy Joel Experience

The Billy Joel Experience is dé Billy Joel Tribute van Nederland! Een wervelende ode aan Billy Joel door Alexander Broussard & zijn vijfkoppige band, bekend van The Tribute – Battle Of The Bands, We Want More (SBS6), I Can See Your Voice, Beau (RTL4) en natuurlijk Najib Amhali’s PlusSupportAct, De Corona’s, Crazy Piano’s e.v.a.

18 keer stond Billy Joel met een single in de Nederlandse hitparade!  Piano Man’, ‘She’s Always A Woman’, ‘Uptown Girl’, ‘Goodnight Saigon’ en ga maar door… Stuk voor stuk klassiekers die zich in ons collectieve geheugen hebben genesteld. 

Na het ambitieuze ‘The Album Tour’ waarmee de tribute act in seizoen 23/24 in zo’n 60+ theaterzalen bijzonder hoge ogen gooide en prachtige recensies verdiende, leek het de band tijd om een setlist samen te stellen die ‘één groot feest der herkenning vormt’, aldus Alexander Broussard, bandleider, zanger en pianist van de groep. 

“Het mooie is, dat je die 18 nummers makkelijk nog kunt aanvullen met een aantal titels die wél in de top 2000 aller tijden, maar nooit in de Nederlandse hitparade blijken te hebben gestaan…  

Wij wisten bijvoorbeeld niet dat ‘Just The Way You Are’ tot die laatste categorie behoort… Maar die hoort natuurlijk wel degelijk in een Greatest-Hits-van-Billy-Joel voorstelling thuis! En datzelfde geldt dan bijvoorbeeld voor ‘The Longest Time’…” 

Met de nummers uit de hitparade én de resterende nummers uit de top 2000 aller tijden, komt The Billy Joel Experience met een bomvolle setlist, geschikt voor jong, oud, die hard fan of gewoon liefhebber van een heerlijke avond met de beste muziek, gespeeld door de meest gepassioneerde club musici, volledig gewijd aan…  

The Greatest Hits van Billy Joel 


Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.

Klik hier voor meer praktische info.

 

tbje_05882_1080
Bestel tickets
za 14/9 20:30  20,00
Deuren open: 20:00
Genre: Pop