Soundos El Ahmadi

Witte Ruis - Try-out

Wie kent Soundos inmiddels niet? Na het succes in 2021 bij ons met haar show ‘Comeback Kid’ ontvangen we haar graag weer! 

Witte ruis. Een constante geluidsstroom waar baby’s heerlijk op kunnen slapen. Zo ook de baby van Soundos. Hij ontspant zich dan onmiddellijk.  

Soundos ervaart zelf hele andere soorten “witte ruis”. En die hebben zeker geen kalmerende werking. Mensen die haar tegenwerken, vinden dat ze te veel ruimte inneemt of te luid is. Toetsenbordridders die online haat verspreiden. Maar Soundos heeft besloten zich te bevrijden van alle ruis. Die vrijheid maakt haar gelukkiger. Zorgt ervoor dat ze nóg meer schijt heeft aan de wereld en nóg zelfverzekerder wordt. Zoals de Theaterkrant al schreef over haar laatste voorstelling Comeback Kid: “Maak geen ruzie met Soundos, want je staat tegenover een vleesgeworden stroomstootwapen, honkbalknuppel en verbaal kanon.” 

Dat egoïsme heeft een positieve invloed gegeven aan haar leven. Ze is gelukkig en haalt succes na succes. Wij kijken daarom met enthousiasme en een paar angstzweetpareltjes uit naar de nieuwe voorstelling van Soundos: Witte Ruis

Over Soundos 
Soundos is lid van de Comedytrain.  
Ze was o.a. te zien in de programma’s Expeditie Robinson, All Stars & Zonen, Drag Race Holland, Ik ga stuk!, De Verraders Halloween en LOL: Last One Laughing.  

Ze bedacht en speelde mee in de Nederlandse filmhit Meskina

Voor Videoland bedacht en schreef Soundos de serie Meer Soundos. Daarnaast speelde ze – uiteraard – de hoofdrol. 


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering.  

Screenshot 2024-05-16 103610
Bestel tickets
vr 13/12 20:00  22,50
Genre: Cabaret