Love Lies Bleeding | Special

Genre Drama Duur 104 min Land VS, Verenigd Koninkrijk Regisseur Rose Glass Cast Kristen Stewart, Katy O’Brian, Ed Harris, Dave Franco, Jena Malone

Op 21 en 23 mei vertonen we in samenwerking met OUCH ZO, vereniging voor LHBTI’s in Limburg, 2 films. Dit als voorproef van de Pride Walk op 25 mei in Roermond.

In een afgelegen dorp in New Mexico wordt het leven van sportschoolmanager Lou (Kristen Stewart) volledig op zijn kop gezet wanneer bodybuilder Jackie in haar sportschool verschijnt. Jackie, die werkt bij de schietbaan van Lou’s criminele vader (Ed Harris), zet alles op alles om te trainen voor de belangrijkste bodybuildwedstrijd in Las Vegas, iets waar Lou haar maar ál te graag bij helpt. Het prille maar intense liefdesgeluk krijgt echter een onverwachte wending wanneer Lou’s zus op brute wijze mishandeld wordt en in het ziekenhuis belandt. Al snel loopt alles op gewelddadige wijze uit de hand en moet Lou niet alleen het duistere verleden van haar vader onder ogen komen, maar ook dat van zichzelf.

Deze “Thelma & Louise on steroids”, geregisseerd door Rose Glass (‘Saint Maud’), is een excentrieke, romantische neo-noir-thriller over verlangen, obsessie en wraak.

VPRO Cinema (★★★★)’Heerlijk onvoorspelbare trip’
de Volkskrant (★★★★)   Groteske punkfantasie’
NRC (★★★★★) ‘Sexy, smerig absurdistisch universum’
Filmkrant  Ambitieuze en uitzinnige noir-thriller’

Speciale ticketprijs  €7,75
Filmpas is geldig

Onbeperkt genieten? Vraag een filmpas aan!

Genre: Drama