Jan van Duikeren’s Fingerprint

+ hagneya (met Aleksandrs Marinicevs)

Fingerprint is een samenwerking van vijf van de meest gevraagde, internationaal geprezen muzikanten, geïnitieerd door de veelvoudig bekroonde trompettist Jan van Duikeren, bekend van zijn samenwerkingen met Candy Dulfer, Jazz Orchestra of the Concertgebouw, Peter Maffay, Dr. John, dr. Lonnie Smith en vele anderen. Ze spelen een opzwepende mix van jazz, hiphop, funk en gospel. 

Enkele maanden na het winnen van maar liefst twee Edisons voor zijn recente ballad album ‘Short Stories’, slaat Jan van Duikeren opnieuw toe: dit maal met een eigentijds instrumentaal album met een internationaal gewaardeerde sterrenbezetting. 

Jan legt uit: “Na twee jaar lock-down (wat in al zijn ellende leidde tot een meervoudig bekroond ballad-album), wilde ik gewoon weer spelen, hangen en grooven met mijn band Fingerprint. En hier zijn we, bijna twaalf jaar na ons gewaardeerde debuut album, terug met een geweldige line-up, frisse nieuwe geluiden, en vooral: vastbesloten om de internationale podia te betreden met een nooit aflatende muzikale energie die ons handelsmerk is geworden.”

Support: hagneya
(met Aleksandrs Marinicevs)
Aga Bukowska (artiestennaam hagneya) is een Poolse singer-songwriter die de afgelopen 4 jaar in Maastricht woont. Ze is afgestudeerd aan het Jazz Conservatorium in Maastricht, waar ze de Letse gitarist Aleksandrs Marinicevs ontmoette, met wie ze regelmatig haar muziek uitvoert. Het repertoire draait om de onderwerpen verhalen vertellen, emotie, intimiteit en een samenspel tussen licht en donker. Op dit moment werkt ze aan een album en speelt ze haar muziek in Nederland en daarbuiten.


Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.

Klik hier voor meer praktische info.

Screenshot 2024-05-17 160239
Bestel tickets
zo 20/10 20:30  22,00
Deuren open: 20:00
Genre: Muziek