ISH Dance Collective / Denden Karadeniz

Home

In de intieme setting van een huiskamer ontvouwt zich een betoverende choreografie waarin alledaagse objecten tot leven komen. Dansers gebruiken de meubels, deuren en ramen als hun speelveld, terwijl ze een verhaal van verbinding, emotie en menselijke interactie vertellen in een vertrouwde omgeving. 

Huiselijkheid en verbondenheid 
Stap binnen in de wereld van Home, een adembenemende voorstelling die de betekenis van thuis verkent. Home neemt je mee op een verrassende reis, waarbij dansers de essentie van huiselijkheid, verbondenheid en verlangen verkennen. Laat je betoveren door beweging en muziek die het gevoel van thuiskomen versterken. Home is een onvergetelijke voorstelling waardoor je beseft dat thuis dé plek is waar je jezelf kunt zijn.… 

Denden Karadeniz 
Denden Karadeniz is als danser bekend van tv (SYTYCD) en van ISH (Elements of Freestyle, Jungleboek), maar hij is daarnaast ook choreograaf en oprichter van Zero Dance Theatre: het eerste hiphop/ contemporary fusion gezelschap van Nederland. Met zijn roots in de battle scene, ervaring op televisie en liefde voor theater creëerde hij zijn eigen unieke floorwork techniek ‘Zero’ gebaseerd op een mix van breakdance en contemporary, die hij nu over de hele wereld doceert. De voorstelling Home komt tot stand onder de vleugels van ISH Talent. 

Social media: 
Facebook: https://www.facebook.com/ISHdancecollective  
Instagram: https://www.instagram.com/ishdancecollective  
YouTube:  https://www.youtube.com/channel/UCNW_rR10Q8xCkeT2HYLL7Iw  
TikTok: https://www.tiktok.com/@ishdancecollective 


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering. 

Bestel tickets
do 17/4 20:00  19,50
Genre: Dans