Hard2Get

It's never 2 Late 2 Party!

We vieren de start van het nieuwe seizoen tijdens het openingsweekend met niemand minder dan Hard2Get! Dat wordt een goed feestje… Niet missen!

Hard2Get bestaat uit vijf zeer muzikale jongens met ieder een eigen stijl. Het maakt niet uit naar wie je op het podium kijkt, bij iedereen hoor je de muzikaliteit en straalt het plezier ervan af!

Hard2Get is van alles. Poppy, Blues en Ruig. Tatoeages, satijnen bloesjes en highlights in de haren. “It’s My Life” so “Shut Up + Dance” and let me “Lose My Mind!! Een show van Hard2Get staat garant voor  Opwinding, Overgave en Ontlading. Hitjes in je oren, special fx’s in je gezicht. Deze 5 jongemannen kruipen rechtstreeks je hart in! Tijdens deze show in onze popzaal zullen ze je overtuigen van hun motto:  “It’s never 2 Late 2 Party!”


Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.

Klik hier voor meer praktische info.

Screenshot 2024-05-17 131309
Bestel tickets
za 7/9 20:30  20,00
Deuren open: 20:00
Genre: Muziek