De Zevenslaper - Het verhaal van de kleine zevenslaper die maar niet in slaap viel & Cluedo - The Serious Crime Musical

LuidZuid Weekend

Twee musicals van onze musicalklasssen 7 tot 10 jaar, in één voorstelling (met pauze). Komt dat zien!

De Zevenslaper ~ het verhaal van de kleine zevenslaper die maar niet in slaap viel
Wisten jullie dat er dieren zijn die zeven maanden winterslaap houden? Zeven lange maanden! Dat zijn de Zevenslapers: schattige kleine knaagdiertjes. Ze zijn ongeveer zo groot als een muis, hebben een pluimstaartje zoals die van een eekhoorntje, een knuffelzachte vacht en kleine donkere kraaloogjes. En over precies zo’n kleine zevenslaper gaat ons verhaal.

Het is herfst en tijd voor de winterslaap. Maar onze kleine zevenslaper is nog helemaal niet moe. Allerlei dieren komen hem een bezoekje brengen met goedbedoelde slaaptips. Maar of dat werkt? Deze musical vertolkt een vrolijk verhaal vol zang en dans dóór en vóór kinderen en grote mensen. Over vriendschap, liefde, jezelf mogen zijn en respect hebben voor elkaar.

Cluedo ~ the serious crime musical
Laten we een potje Cluedo spelen! Een spannend spel waarin je moet achterhalen wie met welk moordwapen, in welk vertrek en door wie is vermoord. Weten jullie wie het gedaan heeft? Maar wat nou als het geen spel blijkt te zijn en je er plots middenin zit?Orchidee & Eugene Black houden een gemaskerd bal op hun chique slot Swaenensteyn. Alle gasten op stand hebben allemaal zo hun eigen redenen om aanwezig te zijn op dit feestje en alles lijkt pais en vree. Totdat er plots een vreselijke ontdekking wordt gedaan. Niemand mag Slot Swaenensteyn verlaten totdat deze zaak tot op de bodem is uitgezocht. En daar zullen hoofdinspecteur van der Zanden en zijn collega’s Moors en Blijlevens wel voor zorgen. Wie spreekt de waarheid? Wie spelen er samen onder een hoedje? Een spannend verhaal met zang en dans voor jong & oud.

cluedo musical roermond

De Zevenslaper ~ het verhaal van de kleine zevenslaper die maar niet in slaap viel
Gespeeld door:          Musicalklas 7 -10 jaar
Docenten spel & dans:    Aafke Janssen – van Dijk
Docent spel & zang:      Babeth van der Zalm
Script & liedteksten:      Aafke Janssen – van Dijk

Cluedo ~ the serious crime musical
Gespeeld door:          Musicalklas 11+
Docent / regie:           Aafke Janssen – van Dijk
Zangdocent:             Babeth van der Zalm
Script & liedteksten:       Aafke Janssen – van Dijk
Stagiaire:                Tess Vermeulen

Genre: Theater