De Sanseveria's

Terminale

Na een pauze van enkele jaren hebben De Sanseveria’s de draad weer opgepakt. In hun hilarische jubileumvoorstelling brengen Sandra, Vera en Ria een keuze uit de beste liedjes en acts uit hun ruim 25-jarig bestaan.

Leve het verval!
Met humor en hun unieke vertolking van Nederlandstalige liedjes uit de jaren 50 en 60 vieren de Sanseveria’s niet alleen dat ze 25 jaar bestaan. Ook vieren ze het verval. Want natuurlijk zijn er in die jaren nog meer rimpels, putjes, losse vellen, muzikaliteit en gekte bijgekomen. Met hun nostalgische repertoire en hun aanstekelijke humor weten Sandra, Vera en Ria waar ze ook optreden het publiek te vermaken en te ontroeren. Maar, de Sanseveria’s voelen zich het meest thuis in kleinere zalen, waar ze een intieme sfeer weten te creëren. Dat belooft wat voor hun optreden in de ECI!


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!

thumbnail_Sanseveria01
Bestel tickets
zo 10/11 15:00  17,50
Genre: Theaterconcert