CCR All Stars band

Clearwater Creedence Revival (All Stars Band) (UK)

Creedence Clearwater Revival bestaat al geruime tijd niet meer, maar Clearwater Creedence Revival (All Stars Band) uit de UK komt akelig dicht in de buurt van het origineel! De band houdt de southern rock van CCR op authentieke wijze in leven. Het wordt een wervelende show waarin een spectaculaire drum- en bass solo zeker niet zal ontbreken. 

De band bestaat uit leden en ex leden van o.a. The Animals, The Hollies, Slack Alice en Denny Laine Band (Paul McCartneys Wings) en bestaat uit Peter Barton, Graham Pollock, Geoff Hammond en Alan Sagar. Zij zullen aan de hand van de charistimatische Peter Barton alle krakers van Creedence Clearwater Revival ten gehore brengen. Het concert bevat alle Creedence Clearwater Revival klassiekers zoals “Have you ever Seen the Rain”, “Lordi”, “Proud Mary”, “Fortunate Son”, “Who’ll Stop the Rain”, “Run Thru the Jungle”, “Suzi Q” en vele anderen in een geweldige show van ruim anderhalf uur. 


Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.

Klik hier voor meer praktische info.

Genre: Pop