Aron Elstak

TOETJE! Heerlijk Hollandsch

Aron Elstak is terug, solo op het toneel! Hij neemt afscheid van de nostalgie en gaat op zoek naar zijn plek in het Hier en Nu. Zijn nieuwe programma ‘Toetje!’ barst van de hilarische personages, liedjes en treffende conferences waarin hij de tijdsgeest vat en urgente futiliteiten zoals social media fileert. 
 
In ‘Toetje!’ schopt Aron alle hokjes en normen omver. Hij zoekt verbinding in een gepolariseerde wereld. 
 
Aron steunt Black Lives Matter én zijn hart gaat sneller kloppen van boerenkool met rookworst. Aron is half Surinaams-Indonesisch en half Fries. Hij wil bij iedereen horen en het vooral voor iedereen goed doen, maar het liefst is hij gewoon zichzelf – in al zijn kleuren. Een bolletje ijs wordt pas lekker als je er discodip overheen flikkert. 
 
In ‘Toetje!’ speelt hij met vooroordelen en nieuwe inzichten. Hij schuwt de harde grappen niet en bouwt een confettifeest voor iedereen die het met hem vieren wil, in zijn kenmerkende stijl: grootse en kleine liedjes, typetjes en verrassende wendingen. Maar dan geëngageerder dan ooit. 
 


“Genadeloos indrukwekkend” – Theaterkrant  
“Hij trakteert het publiek op grote en kleine liedjes, imitaties, conferences, typetjes en lichaamstaal. Dat maakt dat je steeds nieuwsgieriger wordt met welke verrassing hij weer op de proppen zal komen. Zijn typetjes zijn aanstekelijk en hij heeft een speelsheid en een gemak met het publiek waar je zijn vakmanschap aan kunt zien.” – Theaterkrant 

★★★★★ “Aron Elstaks Toetje smaakt naar meer, veel meer” – iLoveTheater 

★★★★ “Kleinkunst van het hoogste niveau” – Theaterparadijs


Over Aron Elstak 
Hij behoort tot het vaste cabaretteam van Spijkers met Koppen (BNNVARA) op NPO Radio 2, waarvoor hij meer dan 60 scènes en liedjes schreef en speelde. Hij is de vaste zanger van het Spijkerlied, waarmee elke uitzending wordt afgesloten. 
 
In februari 2022 kwam zijn nieuwe single #Jacques uit, een eervolle opdracht van het Amsterdams Kleinkunst Festival: “Hij speelt als geen ander met taal en muziek en slaat met #Jacques zowel artistiek als inhoudelijk de spijker op zijn kop”. 


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering.   

2324_TC_Aron_Elstak_TOETJE_f_Annemieke_van_Velsen_Brickhousephoto_3 2324_TC_Aron_Elstak_TOETJE_f_Annemieke_van_Velsen_Brickhousephoto_1 Screenshot 2024-05-15 132750
Bestel tickets
do 7/11 20:00  18,50
Genre: Cabaret