40UP

Hét dansfeest voor 40-plussers

Dansvrienden uit Roermond en omgeving opgelet: 40UP is hét dansfeest voor 40-plussers en ze komen in september voor het eerst naar de mooie ECI cultuurfabriek!

Zijn jullie klaar om uit je dak te gaan? Wij wel! De dansavond waarop je alle fijne muziek van de afgelopen 40 jaar hoort en ondertussen de originele videoclips op grote schermen ziet, gaat plaatsvinden op vrijdag 6 september en jij kan erbij zijn!

De kenners weten het: 40UP is een unieke clubavond waarbij je samen met leeftijdsgenoten gegarandeerd los gaat op de allerlekkerste muziek van de afgelopen decennia.

De grote videoschermen zijn inmiddels natuurlijk een begrip in het land maar de echte sfeer wordt gemaakt door jullie zelf: veertig- en vijftigplussers die de juiste omgeving hebben gevonden om weer als vanouds een geweldige avond te beleven. Een groot feest der herkenning door de muziekkeuze, de videobeelden en de leeftijdsgenoten.

Hopelijk zien we jullie allemaal op de dansvloer en maken jullie de eerste kennismaking van 40UP met Roermond er eentje om niet snel te vergeten!

Let’s dance again!

Ben je nog geen 40 maar wel nieuwsgierig? Dan ben je ook van harte welkom! 40UP staat garant voor een gezellige avond uit met vrienden en vriendinnen. Zien is geloven!


Dit event is 18+. ID is verplicht

Dit event duurt tot 02.00 uur

Klik hier voor meer praktische info.

Bestel tickets
vr 6/9 20:00
Deuren open: 20:00
Genre: Dance