Nieuws

Programmamaker muziek en theater gezocht!

14/09

Ben jij dit?

ECI cultuurfabriek zoekt een programmamaker muziek en theater.

De ECI is het mooiste cultuurhuis van Limburg met de meeste disciplines onder een dak! Een bijzondere plek aan de Roer met een middelgrote popzaal met 500 staanplaatsen, een vlakke vloertheater met 235 stoelen, 2 filmzalen (137 stoelen), een expositieruimte en een educatie-afdeling met cursusaanbod in de disciplines muziek, theater, beeldend en dans. Het ECI-programma omvat (pop)muziek, theater en dans, een uitgekiende art-house-filmselectie in beide filmzalen en een breed cursusaanbod (zowel binnen – als buiten de eigen locatie). We mikken op diversiteit, publieksopbouw en de positionering van ECI in de regio als kwalitatief hoogstaande, maar ook laagdrempelige culturele voorziening: als podium voor talentontwikkeling en als producent.

Bij ECI krijgt creativiteit de ruimte. Creëer. Maak iets moois. Met je handen, je lijf of in je hoofd. Met film, muziek, dans, theater, beeldende kunst en educatie op een waanzinnig mooie plek.

Met een groot aantal programmerende cafés in de historische binnenstad, de Azijnfabriek (cap. 200) met oefenruimtes, een dj-lab en de popzaal in de ECI ligt er in Roermond een kansrijke infrastructuur voor (pop)muziek. Het toekomstige muziekprogramma wil de ECI meer en meer ontwikkelen i.s.m. met (culturele) partners in de stad en regio. Wij zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste, gedreven en standvastige programmamaker muziek met visie. Iemand die toe is aan een uitdaging en de ambitie heeft de podiumkunsten in Roermond nog steviger op de kaart weet te zetten.

Klik hier voor de volledige vacature van programmamaker muziek.