Nuuj Talent Orkest Remunj

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks nieuws van theater, muziek, film, expo, cursus of allemaal.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden en privacy-statement.


Ontdek het plezier van samen muziek maken

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

Omdat we bij ECI het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met muziek, doen we mee aan het nieuwe initiatief in Roermond; het Nuuj Talent Orkest Remunj, een uniek muziekproject voor volwassenen. Dit project is een intiatief van ECI cultuurfabriek, Fanfare Sint Laurentius Leeuwen en de Koninklijke Harmonie Roermond. In tien repetities ervaar je hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. De eerste repetitie is op donderdag 19 september 2024, 20.00 uur in café Aad Leeuwen in Roermond. Dit belooft een bijzondere avond te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van Nij Talint Orkest uit Sneek. Na deze eerste repetitie neemt dirigent Marc Bongers het dirigeerstokje over. Direct aanmelden? Klik hier.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en het plezier staat voorop. Het project sluit af met een feestelijk concert.

Doe ook mee!
De verenigingen zorgen voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders krijg je daarover advies. Verder krijg je een complete orkestmap. Meer dan 4.000 Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Wat je moet weten
Kennismakingsavond: 5 september 2024, 20.00 – 22.00 uur
Startdatum: donderdag 19 september 2024, 20.00 – 22.15 uur
Vervolg: iedere week op de donderdagavond
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Locatie: café Aad Leeuwen, Burg. Thomas Wackersstraat 61 in Roermond
Kosten: € 140,- per persoon voor het hele project
Let op: deelname vanaf 18 jaar en als je woonachtig bent in de gemeente Roermond

Voor meer informatie of vragen neem contact op met Marjolein Peeters, marjolein.peeters@ecicultuur.nl.