Coldplace + @Sheeran

Coldplay + Ed Sheeran Tribute

COLDPLACE
Een verbluffend live concert dat de muziek viert van een van de meest succesvolle bands aller tijden. De enige tribute die voor Coldplay heeft gewerkt, deze uitmuntende band leidt je langs al je favoriete Coldplay hits van de afgelopen 20+ jaar, waaronder Yellow, Paradise en A Sky full of Stars, tot aan Higher Power en My Universe van Coldplay’s laatste album Music of the Spheres. Deze show van wereldklasse recreëert trouw de magie van Coldplay’s recordbrekende live tours.

“Coldplace are pure quality. Thanks for flying the Coldplay flag” – Phil Harvey (Coldplay creative director)

THE @SHEERAN tribute by Rudy Baxter
Ervaar de ongelooflijke carrière van singer-songwriter Ed Sheeran in deze unieke tribute show. Rudy Baxter brengt Ed’s grootste hits tot leven met behulp van een loopstation, zijn gitaar, en zijn stem. Deze meeslepende ervaring belicht de veelzijdigheid en energie van Ed Sheeran’s muziek. Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol muzikale magie en herbeleef de betoverende nummers van Ed Sheeran.


Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.

Klik hier voor meer praktische info.

Genre: Pop