Nieuws

Venlose hoed te goed voor Prinsjesdag

22/09

We zijn trots op Mariëlle van der Schrier, want zij geeft bij ons o.a. de cursus Duurzaam Mode Atelier en zij ontwierp een hoed voor Prinsjesdag!

Toch was haar opvallende creatie dinsdag niet te zien tijdens de jaarlijkse hoedenparade. De hoedenmaker kreeg een opdracht voor een Prinsjesdaghoed voor Tweede Kamerlid Christine Teunissen van de Partij voor de Dieren. Maandagavond plaatste het Kamerlid wel al foto’s met de hoed op haar sociale media, maar dinsdag blijft de hoed in de kast.

Te opvallend

De reden: de hoed zou te veel opvallen en de aandacht afleiden van partijleider Esther Ouwehand. “Vandaag moet de aandacht uitgaan naar de jurk van Esther Ouwehand. Want zij heeft op Prinsjesdag altijd iets bijzonders aan”, zegt een woordvoerder van de partij. Dit tot spijt van de maakster van de hoed.

Klik hier om het complete artikel te lezen en de video te bekijken

Duurzaam Mode Atelier
Vind je het een uitdaging om je eigen modelook te creëren en om je naaivaardigheden uit te breiden? Is het een plus voor jou om bewust om te gaan met je materialen/ stoffen? Dan is het Duurzaam Mode Atelier iets voor jou!
Klik hier voor meer informatie over de cursus Duurzaam Mode Atelier